Reippautta ruuhkavuosiin ja energiaa eläkeläisiin!

Fytonomi, diplomiterapeutti Aija Alhonen tuntee Strathin peräti 30 vuoden takaa ja innoissaan suosittelee tuotetta edelleen kaikille iästä riippumatta: ruuhkavuosia eläville kiireisille vanhemmille, lapsille, kasvaville nuorille, odottaville ja imettäville äideille, senioreille, vanhuksille, jopa koirille.

Strath on täysin luonnonmukainen tuote. Terapeuttina pidän Strathia uniikkina siksi, että se auttaa myös syödyn ruoan ravinteita imeytymään – tällaista toista vastaavaa aktivaattoria ei ole olemassa. Imeytyvyys on kaikkein tärkein asia, etenkin silloin, jos suolisto on huonossa kunnossa. Strath sisältää peräti 61 erilaista elimistölle tärkeää ravintoainetta: 11 vitamiinia, 19 kivennäisainetta, 20 aminohappoa ja 11 elimistön rakennusainetta. Se imeytyy kaikille ja kuljettaa ravintoaineet sinne, missä niitä tarvitaan.

Ensimmäinen ja tuntuvin hyöty on vireystilan paraneminen, jonka huomaa yleensä viikossa – kahdessa, joskus nopeamminkin. Muistan, että olin kerran maistattamassa Strathia ja asiakas tuli seuraavana päivänä kysymään, että mitä olin hänelle antanut, kun oli ollut niin virkeä koko päivän! Pidemmällä aikavälillä myös yleiskunnon ja immuunivasteen paraneminen ovat merkittäviä etuja – itsekään en millään muista, koska viimeksi olisin ollut flunssassa.

Arki on nykyisin hektistä ihan kaikilla: eläkeläiset haluavat humpata ja zumbata, kun aikaa kerrankin on – Strathin kanssa jaksaa heilua! Toisaalta Strath on mitä paras tuote myös vanhusten vireys- ja ravitsemustilan parantamiseksi: täysin luonnollinen, turvallinen ja helppokäyttöinen, eikä sillä ole yhteisvaikutuksia lääkkeiden kanssa.”

“Strath imeytyy kaikille ja kuljettaa ravintoaineet sinne, missä niitä tarvitaan. Siksi se piristää!"
 

Tuotteita on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 28.2.–3.4.2018 tai niin kauan kuin tuotteita...
Lue
Väsymystä? Sydämen tykytystä? Hiustenlähtöä? Painonnousua? Saatat kärsiä kilpirauhasen vajaatoiminnasta
Jos oireisiin kiinnitetään huomiota jo ajoissa, voidaan lievä kilpirauhasen vajaatoiminta mahdollisesti korjata...
Lue
Jokapäiväinen karkkipussi ja sokerijuoma rasvoittavat maksan
Sokeridieetin aikana tutkittavien paino nousi 2 %, mutta hälyttävämpää oli maksan tilanne: sen rasvapitoisuus nousi...
Lue